Kamomillblomma Glycerinextrakt - Matricaria chamomilla
Matricaria chamomilla · Asteraceae · Botanical profile
Specifications
- Botanical name
- Matricaria chamomilla · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Chamomile, Chamomile Blue, German Chamomile, Blue Chamomile, Annual Chamomile, Crown Mayweed
- Synonyms
- Matricaria recutita, Matricaria bayeri, Matricaria capitellata, Matricaria chamaemilla, Matricaria coronata, Matricaria courrantiana
- Plant part
- Flower
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Chamomilla Recutita Flower Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 84082-60-0
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 282-006-5
- CosIng ID
- 34040, 92472, 55292
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 94738-GLY-MACHA-225G
- Documents
- COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.
Product details
Vanligt namn : Kamomill
Botaniskt namn:Matricaria chamomilla
Produkt : Kamomill Blomster Glycerinextrakt
Lösningsmedel : Vegetabilisk glycerin (USP/Pharma klass)
Spädningsmedel : Rensat vatten (Glycerin:Vatten 75:25)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (vikt/volym)
Form : Glycerit växtextrakt (vätska)
INCI : Glycerin, Aqua, Matricaria chamomilla Flower Extract
CAS : Glycerin (56-81-5), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (Komplex blandning)
Använd del : Blomma
Aktiva innehållsämnen (Fytokemikalier) :flavonoider (såsom apigenin, luteolin och quercetin), terpenoider (såsom chamazulen och bisabolol), kumariner, fenoliska syror (såsom koffeinsyra), tanniner, saponiner och eteriska oljor.
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring :Förvara svalt och torrt
Matricaria chamomilla in other forms
Same botanical, different format for your formula.
AbsoluteBlå kamomills absolutolja - Matricaria chamomillafrom €1.599,99/kg
Extract powderKamomillblomsextrakt - Matricaria chamomillafrom €25,87/kg
Infused oilKamomillblomsolja - Matricaria chamomillafrom €59,94/kg
Oil-soluble extractChamomile Flower Oil-Soluble Extract – Matricaria chamomillafrom €36,84/kg
Propylene glycol extractKamomillblomma PG-extrakt - Matricaria chamomillafrom €49,27/kg
Herbal powderKamomillblommapulver - Matricaria chamomillafrom €16,47/kg
Water-soluble extractKamomillblomsvattenlösligt extrakt - Matricaria chamomillafrom €32,19/kg
Aged botanical oilKamomill — 60 dagars lagrad botanisk oljafrom €267,52/kg