Lajwanti Glycerinextrakt - Mimosa pudica
Mimosa pudica · Fabaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Mimosa pudica · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Lajwanti, Chuimui, Sensitive Plant, Action Plant, Dormilones, Sensitive
- Indian names
- छुइमुइ पौधा, लाजवाब नाजुक, लाजाळू, தொட்டாற் சுருங்கி, ಮುಟ್ಟಿದರೆ ಮುನಿ, തൊട്ടാവാടി
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Mimosa Pudica Extract, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 93026-GLY-MIPUD-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som: Lajwanti, Chuimui, Mimosa Pudica, Känslig växt
Botaniskt namn : Mimosa pudica
Produkt : Lajwanti växt Glycerinextrakt
Använd del :Hela växten
Lösningsmedel : Vegetabilisk glycerin (USP/Farmaceutisk kvalitet)
Spädningsmedel : Reningat vatten (Glycerin:Vatten 75:25)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glycerit Växtextrakt (Vätska)
INCI : Glycerin, Aqua, Extrakt från hela växten
CAS : Glycerin (56-81-5), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (Komplex blandning)
Aktiva ämnen : alkaloider (såsom mimosin), flavonoider (som quercetin och kaempferol), tanniner, saponiner, glykosider, steroler och fenoliska syror
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Mimosa pudica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderLajwanti Pulver - Mimosa pudicafrom €12,50/kg
Oil-soluble extractLajwantiextrakt, lösligt i olja – Mimosa pudicafrom €28,04/kg
Herbal powderLajwanti fröpulver - Mimosa pudicafrom €17,56/kg
Propylene glycol extractLajwanti PG-extrakt - Mimosa pudicafrom €48,24/kg
Herbal powderLajwanti fröpulver - Mimosa pudicafrom €12,50/kg
Water-soluble extractLajwanti vattenlösligt extrakt - Mimosa pudicafrom €16,04/kg
Extract powderLajwanti-extrakt - Mimosa pudicafrom €19,63/kg
Infused oilLajwanti infunderad olja - Mimosa pudicafrom €57,20/kg