Lakrits CO2-extrakt - Glycyrrhiza Glabra
Glycyrrhiza glabra · Fabaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Glycyrrhiza glabra · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Licorice, Licorice Root, Mulethi, Yashtimadhu, Jeshthamadha, Multhi Spl
- Indian names
- Jetimadh, அதிமதுரம்
- Synonyms
- Glycyrrhiza alalensis, Glycyrrhiza alaschanica, Glycyrrhiza brachycarpa, Glycyrrhiza echinata, Glycyrrhiza glandulifera, Glycyrrhiza hirsuta
- Plant part
- Root
- Form
- Extract paste
- INCI
- Glycyrrhiza Glabra Root Extract
- CAS
- 84775-66-6
- EC
- 283-895-2
- CosIng ID
- 76485
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 65428-PST-GLGLA-50G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanliga namn : Mulethi, Multhi Glycyrrhiza Glabra, Yashtimadhu, Jeshthamadha, Lakritsrot
Botaniskt namn :Glycyrrhiza Glabra
Produkt : Lakritsrot CO2-extrakt 20:1
Använd del : Rot
Extraktion : Superkritisk CO2 (SCO2)
CAS NR : 84775-66-6
Tillgängligt format: Pasta/Trögflytande
Olja/Fettlöslig : Ja
Vattenlöslighet : Nej
Alkohol (etanol) : Delvis
CO₂-extraktion använder trycksatt koldioxid vid låga temperaturer för att extrahera aktiva föreningar från Glycyrrhiza Glabra (Lakrits) utan kemiska lösningsmedel. De viktigaste fördelarna är inga lösningsmedelsrester, bättre bevarande av värmekänsliga föreningar, hög renhet och en äkta växtprofil, vilket gör det idealiskt för premiumprodukter, ren märkning inom livsmedel, nutraceutiska och kosmetiska tillämpningar.
Aktivt innehåll : Minst 0,5 % Glabridin
Särskild egenskap: Original, Ren och Naturlig. Inga konstgjorda färgämnen. Fri från skadliga kemikalier, bekämpningsmedel & inga tillsatser.
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring : Förvaras svalt och torrt
Glycyrrhiza glabra in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powder[ID] Lakritsextrakt (≥20 % glycyrrhizin) - Glycyrrhiza glabrafrom €133,10/kg
Herbal powderLakritspulver - Glycyrrhiza Glabra - Mulethifrom €8,31/kg
Extract powderLakritsextrakt - Glycyrrhiza Glabrafrom €17,88/kg
Infused oilLakritsinfuserad olja - Glycyrrhiza glabrafrom €20,86/kg
Oil-soluble extractLakritsextrakt, lösligt i olja – Glycyrrhiza glabrafrom €25,48/kg
Aged botanical oilArgan + lakrits – botanisk olja lagrad i 90 dagarfrom €110,86/kg
Aged botanical oilMCT + lakrits – botanisk olja lagrad i 90 dagarfrom €72,85/kg
Aged botanical oilNypon + lakrits – botanisk olja lagrad i 90 dagarfrom €102,96/kg