Lotusblomma PG-extrakt - Nelumbo Nucifera
Nelumbo nucifera · Nelumbonaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nelumbo nucifera · profile
- Family
- Nelumbonaceae
- Common names
- Lotus Saffron, Kamal Kesar, Dried Kamal Flower, Pollen Of Lotus, Sacred Lotus, Lotus
- Indian names
- padma, कमलम्, पद्म, कमळ, পদ্ম, தாமரை
- Synonyms
- Nelumbo caspica, Nelumbo indica, Nelumbo komarovii, Nelumbo nelumbo, Nelumbo speciosa
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Nelumbo Nucifera Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 85085-51-4
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 285-379-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 57328
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Traditional Chinese
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 18210-PGE-NENUC-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som: Kamal Phool, Torkad lotusblomma, Nelumbo Nucifera
Botaniskt namn : Nelumbo nucifera
Produkt : Lotusblomma Propylenglykol-extrakt
Använd del :Blomma
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glykoliskt botaniskt extrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Nelumbo nucifera-extrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (Komplex blandning)
Aktiva ingredienser : flavonoider (såsom quercetin, kaempferol och isorhamnetin), alkaloider (såsom nuciferin, roemerin och neferin), saponiner, tanniner, fenolsyra (som gallsyra), vitamin C och polysackarider
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Nelumbo nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderUtdrag av lotusfrö - Nelumbo Nuciferafrom €29,75/kg
Extract powderUtdrag av lotusblomma - Nelumbo Nuciferafrom €20,83/kg
Oil-soluble extractLotus saffran, oljelösligt extrakt – Nelumbo nuciferafrom €42,37/kg
Oil-soluble extractLotusblomma, oljelösligt extrakt – Nelumbo nuciferafrom €29,74/kg
Aged botanical oilLotus — 60 dagars lagrad botanisk oljafrom €307,65/kg
Standardised extractFlavonoider 10% — Nelumbo nucifera (lotusblad)from €201,71/kg
Standardised extractNuciferin 2% — Nelumbo nucifera (lotusblad)from €294,86/kg
Propylene glycol extractLotusfrö PG-extrakt - Nelumbo Nuciferafrom €56,66/kg