Majsglans PG-extrakt - Zea mays
Zea mays · Poaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Zea mays · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Corn Silk (Thread Like Strands), Stigma Maydis, Silk Of Corn Plant, Corn Silk, Corn, Maize
- Indian names
- मक्का, मका, ভুট্টা, சோளம், మొక్క జొన్న
- Synonyms
- Zea amylesaccharata, Zea gigantea, Zea japonica, Zea maiz, Zea segetalis
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Zea Mays Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 67264-PGE-ZEMAY-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Product : Majssilke Propylenglykol-extrakt
Form tillgänglig: Vätska (glykolbaserad)
Använd del : Blomma
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glykoliskt botaniskt extrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Zea mays Flower Extract
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (Komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen (Fytokemikalier) : flavonoider (som maysin), saponiner, alkaloider, vitamin K, tanniner och fytosteroler,
Vanligt namn : Majssilke (trådliknande strån), Stigma maydis, Majssilke
Botaniskt namn : Zea Mays
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Zea mays in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Botanical exfoliantExfolierande granulat av majsmjölfrom €12,71/kg
Botanical exfoliantExfolierande pulver av majskolvar (återvunnet)from €11,02/kg
Carrier oilMajsolja - Zea maysfrom €145,95/kg
Extract powderMajsståndarextrakt - Zea maysfrom €18,25/kg
Glycerin extractMajsglans Glycerinextrakt - Zea maysfrom €57,26/kg
Oil-soluble extractMajssilkesoljeextrakt, oljelösligt – Zea maysfrom €26,04/kg
Water-soluble extractMajsstilksextrakt, vattenlösligt - Zea maysfrom €19,81/kg
Fruit powder[IN] Frystorkat sötmajsmjöl - Zea maysfrom €46,31/kg