Maskrosrot PG-extrakt - Taraxacum officinale
Taraxacum officinale · Asteraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Taraxacum officinale · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Dandelion, Dandelion Roots, Singhparni Jadd, Blowball, Common Dandelion, Common Dandelion, Blow Ball, Faceclock
- Indian names
- ദുഗ്ധഫേനി
- Synonyms
- Taraxacum dens-leonis, Taraxacum taraxacum, Taraxacum vulgare
- Plant part
- Root
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Taraxacum Officinale Root Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 68990-74-9
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 273-624-6
- CosIng ID
- 37269, 92472, 84599
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 63223-PGE-TAOFF-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanligt namn: Maskrosrötter, Singhparni Jadd, Taraxacum Officinale
Botaniskt namn:Taraxacum officinale
Product : Maskrosrot Propylenglykol-extrakt
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glykoliskt botaniskt extrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Taraxacum officinale-extrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (Komplex blandning)
Tillgängligt format:Vätska (Propylenglykol)
Del som används :Rot
Aktiva ingredienser (Fytokemikalier) : sesquiterpenlaktoner (t.ex. taraxinsyra), fenoliska syror (t.ex. koffeinsyra och klorogensyra), triterpener (t.ex. taraxasterol), fytosteroler, polysackarider (t.ex. inulin) och flavonoider.
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Taraxacum officinale in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderMaskrosrotsmjöl - Taraxacum officinalefrom €18,94/kg
Oil-soluble extractMaskrosrotoljeextrakt, oljelösligt – Taraxacum officinalefrom €42,37/kg
Aged botanical oilMaskros – 90 dagar lagrad botanisk oljafrom €265,26/kg
Standardised extractInulin 40 % — Taraxacum officinale (maskros)from €118,91/kg
Glycerin extractMaskrosrot Glycerinextrakt - Taraxacum officinalefrom €59,47/kg
Extract powderMaskrosrotsextrakt - Taraxacum officinalefrom €29,75/kg
Water-soluble extractMaskrosrots vattenlösliga extrakt - Taraxacum officinalefrom €31,27/kg
Infused oilMaskrosrotsinfuserad olja - Taraxacum officinalefrom €66,86/kg