Masparni Glycerinextrakt - Teramnus Labialis
Teramnus labialis · Fabaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Teramnus labialis · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Masparni, Masaparni, Mashvan, Kamboj, Suryansi, Vogel-Tephrosis
- Synonyms
- Teramnus repens
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Teramnus Labialis Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 16461-GLY-TELAB-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanligt namn : Masparni, Masaparni, Teramnus Labialis, Mashvan, Kamboj, Suryansi, Vogel-Tephrosis, Mashoni, Kattu-Ulandu, Karuminium
Botaniskt namn: Teramnus labialis
Produkt : Teramnus Labialis Glycerinextrakt
Använd del : Hela växten
Lösningsmedel : Vegetabilisk glycerin (USP/Pharma-kvalitet)
Spädningsmedel : Rensat vatten (Glycerin:Vatten 75:25)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (vikt/volym)
Form : Glycerit botaniskt extrakt (vätska)
INCI : Glycerin, Aqua, Teramnus labialis Hela växt-extrakt
CAS : Glycerin (56-81-5), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (komplex blandning)
Aktiva föreningar (fytokemiska) : flavonoider, saponiner, tanniner, alkaloider, fenoler och terpenoider
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring :Förvaras svalt och torrt
Teramnus labialis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractMasparni-oljelösligt extrakt – Teramnus labialisfrom €34,11/kg
Propylene glycol extractMasparni PG-extrakt - Teramnus Labialisfrom €56,66/kg
Extract powderMasparni-extrakt - Teramnus labialisfrom €23,95/kg
Water-soluble extractMasparni Vattenlösligt Extrakt - Teramnus Labialisfrom €25,15/kg
Herbal powderMasparni Pulver - Teramnus Läpparfrom €15,26/kg
Infused oilMasparni Infuserad Olja - Läppörtfrom €68,93/kg