Mosambi (Söt lime) Skal PG-extrakt - Citrus limetta
Citrus limetta · Rutaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Citrus limetta · profile
- Family
- Rutaceae
- Common names
- Mosambi, Mousami, Musami, Sweet Lime, Mosambi Extracts, Musambi
- Plant part
- Peel
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Citrus Limetta Peel Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 18877-PGE-CILIM-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanligt namn : Mosambi, mousami, musami, söt lime
Botaniskt namn: Citrus limetta
Produkt : Mosambi-skal Propylenglykol-extrakt
Tillgänglig form: Vätska (glykolbaserad)
Använd del : Mosambi-skal
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Rensat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:4 (vikt/volym)
Form : Glykoliskt växtextrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Citrus limetta Peel Extract
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen (fytokemikalier) : flavonoider (hesperidin, naringin och quercetin), fenoliska syror (ferulinsyra, kaffesyra), limonoider, kumariner och eteriska oljor (limonen, β-pinen, α-pinen och citral).
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Citrus limetta in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractMosambi (söt lime), skal, oljelösligt extrakt – Citrus limettafrom €26,58/kg
Glycerin extractMosambi (Söt lime) Skal PG Glycerinextrakt - Citrus limettafrom €52,84/kg
Herbal powderMosambi skalpulver (Söt lime) - Citrus limettafrom €9,69/kg
Extract powderMosambi (Söt lime) skalextrakt - Citrus limettafrom €18,62/kg
Water-soluble extractMosambi (Söt lime) Skal Vattenlösliga Extrakt - Citrus limettafrom €21,61/kg
Infused oilMosambi skalinfuserad olja (Söt lime) - Citrus limettafrom €28,45/kg