Mullbärsblad Glycerinextrakt - Morus spp
Morus · Moraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Morus · profile
- Family
- Moraceae
- Common names
- Mulberry, Gannets, Mulberries
- Synonyms
- Morus spp.
- Plant part
- Leaf
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Morus Leaf Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 46244-GLY-MOSPP-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som: Mullbär
Botaniskt namn : Morus spp
Produkt : Glycerinextrakt från mullbärsblad
Lösningsmedel : Vegetabilisk glycerin (USP/Farmaceutisk kvalitet)
Spädningsmedel : Reningat vatten (Glycerin:Vatten 75:25)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glycerit Växtextrakt (Vätska)
INCI : Glycerin, Aqua, Bladextrakt
CAS : Glycerin (56-81-5), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (Komplex blandning)
Aktiva ämnen :antocyaniner (såsom cyanidin och delphinidin), flavonoider (som quercetin och rutin), resveratrol, fenoliska syror (såsom klorogensyra och gallsyra), alkaloider (som moranolin), tanniner och vitamin C (askorbinsyra)
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Morus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractMullbärsfrukt, oljelösligt extrakt – Morusfrom €46,74/kg
Oil-soluble extractOljeextrakt från mullbärsblad – Morusfrom €76,43/kg
Propylene glycol extractMulberry Leaf PG-extrakt - Morus sppfrom €94,43/kg
Propylene glycol extractMulberry Fruit PG-extrakt - Morus sppfrom €56,66/kg
Extract powderMullbärsbladsutdrag - Morus sppfrom €53,62/kg
Extract powderMullbärsfruktextrakt - Morus sppfrom €32,74/kg
Water-soluble extractMulbärsfrukt Vattenlösligt Extrakt - Morus sppfrom €42,91/kg
Water-soluble extractVattenlösligt extrakt av mullbärsblad - Morus sppfrom €61,35/kg