Papayablad Glycerinextrakt - Carica papaya
Carica papaya · Caricaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Carica papaya · profile
- Family
- Caricaceae
- Common names
- Papaya, Papita, Papain, Papaw, Pawpaw, Papita Beej
- Indian names
- पपई, পেঁপে, బొప్పాయి, പപ്പായ/ഓമയ്ക്ക/കപ്ലങ്ങ
- Synonyms
- Carica citriformis, Carica cubensis, Carica hermaphrodita, Carica jamaicensis, Carica jimenezii, Carica mamaya
- Plant part
- Leaf
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Carica Papaya Leaf Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 84012-30-6
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 281-675-0
- CosIng ID
- 34040, 92472, 32451
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 20759-GLY-CAPAP-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som : Papaya, Papita
Botaniskt namn : Carica papaya
Produkt : Glycerinextrakt av papayablad
Använd del :Blad
Lösningsmedel : Vegetabilisk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Spädningsmedel : Reningat vatten (Glycerin:Vatten 75:25)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (vikt/volym)
Form : Glycerit växtextrakt (vätska)
INCI : Glycerin, Aqua, Carica papaya Extract
CAS : Glycerin (56-81-5), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen :alkaloider (carpain, pseudocarpain), flavonoider (kaempferol, quercetin), fenoliska föreningar, saponiner, tanniner, hjärtglykosider och enzymer som papain och chymopapain
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvaras svalt och torrt
Carica papaya in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderPapayapulver - Carica papaya - Papitafrom €14,57/kg
Extract powderPapayafruktsextrakt - Carica papayafrom €17,88/kg
Oil-soluble extractPapayafrukt oljelösligt extrakt – Carica papayafrom €25,48/kg
Oil-soluble extractPapayablad oljelösligt extrakt – Carica papayafrom €25,48/kg
Botanical exfoliantExfolieringspulver med papayafröfrom €17,79/kg
Standardised extractPapain 6000 USP/mg 6000 USP/mg — Carica papaya (papaya)from €377,66/kg
Standardised extractPapain 1000 USP/mg 1000 USP/mg — Carica papaya (papaya)from €181,01/kg
Propylene glycol extractPapayablad PG-extrakt - Carica papayafrom €39,82/kg