Fri EU-frakt på beställningar över 699 € Nedladdningar av TDS och SDS · COA med varje beställningFörpackningsstorlekar från 225 g till 25 kg
Papaya Leaf Extract - Carica papaya Product vendor
Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Papayabladsextrakt - Carica papaya

Carica papaya · Caricaceae · Botanical profile

StorlekPrice per kg falls as packs get larger
Extraktionskvot
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Carica papaya · profile
Family
Caricaceae
Common names
Papaya, Papita, Papain, Papaw, Pawpaw, Papita Beej
Indian names
पपई, পেঁপে, బొప్పాయి, പപ്പായ/ഓമയ്ക്ക/കപ്ലങ്ങ
Synonyms
Carica citriformis, Carica cubensis, Carica hermaphrodita, Carica jamaicensis, Carica jimenezii, Carica mamaya
Plant part
Leaf
Form
Extract powder
Solubility
Water-dispersible
INCI
Carica Papaya Leaf Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
CAS
84012-30-6, 9050-36-6, 9004-34-6
EC
281-675-0
CosIng ID
32451
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
37847-EXTD10-CAPAP-225G
Documents
TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.

Product details

Känd som : Papaya, Papita

Botaniskt namn : Carica papaya

Produkt : Papayabladsextraktpulver 10:1

Tillgänglig form: Pulver

Del som används : Blad

Aktiva innehåll : alkaloider (carpain, pseudocarpain), flavonoider (kaempferol, quercetin), fenoliska föreningar, saponiner, tanniner, hjärtglykosider och enzymer som papain och chymopapain

Produkten är Vegetarisk

Ursprungsland: Indien

Förvaring : Förvara på en sval och torr plats