Free EU shipping on orders over €699 COA, MSDS & TDS available on requestPack sizes from 225 g to 25 kg
Patchouli Hydrosol - Pogostemon cablin Bulk Supplier@TheWholesaleCo Prices
HydrosolWater-soluble

Patchoulihydrosol - Pogostemon cablin

Pogostemon cablin · Lamiaceae · Botanical profile

Storlek
DocumentsCOA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.

Specifications

Botanical name
Pogostemon cablin · profile
Family
Lamiaceae
Common names
Patchouli, Patchouli-Plant, Patchouly
Indian names
पचौली
Synonyms
Pogostemon battakianus, Pogostemon comosus, Pogostemon hortensis, Pogostemon javanicus, Pogostemon mollis, Pogostemon nepetoides
Form
Hydrosol
Solubility
Water-soluble
INCI
Pogostemon Cablin Water
CAS
—
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Hair care, Perfumery, Skincare
SKU
34743-HYD-POGCA-225G
Documents
COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.

Product details

Patchoulihydrosol (Pogostemon cablin) är ett kosmetiskt aromatiskt vatten framställt genom ångdestillering. Det fångar de milda vattenlösliga beståndsdelarna från växten.

Användningsområden

  • Ansiktsvatten och uppfriskande hudmist
  • Basvattenfas i lotioner, geléer och krämer
  • Hår- och hårbottenspray för lugnande vård
  • Aromaterapinsprayer och rumsspray

Varför välja oss?

  • Äkta destillering i Indien med fullständig dokumentation (COA, TDS, MSDS)
  • Storskalig och privat märkesleverans tillgänglig
  • GMP- och ISO-anpassad bearbetning

Anmärkning

Denna hydrosol är av kosmetisk kvalitet. Vänligen kontakta oss om du behöver livsmedelskvalitet-certifiering.