Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Persikofruktsvattenlösligt extrakt - Prunus persica
Prunus persica · Rosaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Prunus persica · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Peach, Peach Powder
- Plant part
- Fruit
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Prunus Persica Fruit Extract
- CAS
- 84012-34-0
- EC
- 281-678-7
- CosIng ID
- 58602
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 17195-EXTL-PRPER-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som : Persika
Botaniskt namn : Prunus persica
Produkt : Persika Fruktvätskeextrakt 10:1
Tillgänglig form: Vätska
Del som används : Frukt
Aktiva innehållsämnen : flavonoider (såsom quercetin och katechiner), fenoliska syror (som klorogensyra och gallsyra), karotenoider (såsom betakaroten och lutein), vitamin C (askorbinsyra), tanniner, och cyanogena glykosider (som amygdalin)
Löslighet : 100% Vattenlöslig
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Storage : Förvara på en sval och torr plats
Prunus persica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderPersikofruktextrakt - Prunus persicafrom €32,74/kg
Glycerin extractGlycerinextrakt av persikofrukt - Prunus persicafrom €59,47/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av persikofrukt – Prunus persicafrom €46,74/kg
Propylene glycol extractPersikofrukt PG-extrakt - Prunus persicafrom €56,66/kg
Fruit powderPersikopulver - Prunus persicafrom €23,59/kg
Aged botanical oilPersika — Botanisk olja lagrad i 60 dagarfrom €218,55/kg