Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Orrisrotsextrakt - Inula racemosa
Inula racemosa · Asteraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Inula racemosa · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Orris, Pushkarmool, Pushkar Mool, Orris Root, Himalayan Elecampane, Indian Elecampane
- Synonyms
- Inula helenium, Inula royleana
- Plant part
- Root
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Inula Racemosa Root Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 84012-20-4, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 281-666-1
- CosIng ID
- 82732
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 96462-EXTD10-INRAC-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som : Pushkarmool, Pushkar Mool, Orrisrot, Inula Racemosa
Botaniskt namn: Inula racemosa
Produkt : Orris Root Extract Powder 10:1
Tillgängligt format: Extrakt Pulver
Använd del : Rot
Aktiva ingredienser : sesquiterpenlaktoner (såsom alantolakton och isoalantolakton), inulin, flavonoider, tanniner, steroler, saponiner och fenoliska syror
100% ren och äkta produkt
Förpackad i en mycket hygienisk miljö
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Storage : Förvara på en sval och torr plats
Inula racemosa in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractIrisrotsoljelösligt extrakt – Inula racemosafrom €32,96/kg
Propylene glycol extractOrrisrot PG-extrakt - Inula Racemosafrom €48,24/kg
Glycerin extractOrrisrot Glycerinextrakt - Inula Racemosafrom €50,68/kg
Water-soluble extractOrrisrot Vattenlösligt Extrakt - Inula Racemosafrom €30,21/kg
Herbal powderOrrisrotspulver - Inula racemosafrom €14,71/kg
Infused oilOrrisrotinfuserad olja - Inula racemosafrom €57,20/kg