Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Rädisfröextrakt - Raphanus sativus
Raphanus sativus · Brassicaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Raphanus sativus · profile
- Family
- Brassicaceae
- Common names
- Radish, Beej Mooli, Beej Muli, Radish Seeds, Mula Beej, Mooli
- Indian names
- Mooli Shaar, Mooli Kshar
- Synonyms
- Raphanus acanthiformis, Raphanus candidus, Raphanus caudatus, Raphanus chinensis, Raphanus gayanus, Raphanus hortensis
- Plant part
- Seed
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Raphanus Sativus Seed Extract
- CAS
- 84775-94-0
- EC
- 283-918-6
- CosIng ID
- 79456
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 69427-EXTD10-RASAT-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som : Beej Mooli, Beej Muli, Rädisfrön, Raphanus sativus, Mula Beej
Botaniskt namn: Raphanus sativus
Produkt: Rädisfröextraktpulver 10:1
Tillgängligt format: Extrakt Pulver
Använd del : Frö
Aktiva innehåll: glukosinolater (såsom glukorafanin), isotiocyanater (såsom sulforafan), flavonoider, alkaloider, saponiner, fenoliska syror (såsom ferulsyra och kaffesyra) och tanniner.
100% ren och äkta produkt
Förpackad i en mycket hygienisk miljö
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Storage : Förvara på en sval och torr plats
Raphanus sativus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderRädisaextrakt - Raphanus sativusfrom €14,89/kg
Oil-soluble extractOljelösligt rättiksextrakt – Raphanus sativusfrom €21,23/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av rättiksfrön – Raphanus sativusfrom €23,36/kg
Extract powderRädisaextrakt - Raphanus sativusfrom €14,89/kg
Propylene glycol extractRädisa frön PG-extrakt - Raphanus sativusfrom €39,82/kg
Propylene glycol extractRädisa PG-extrakt - Raphanus sativusfrom €39,82/kg
Glycerin extractGlycerinextrakt av rädisa - Raphanus sativusfrom €41,80/kg
Glycerin extractGlycerinextrakt av rädisfrön - Raphanus sativusfrom €41,80/kg