Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Röd spenat vattenlösligt extrakt - Amaranthus dubius
Amaranthus dubius · Amaranthaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Amaranthus dubius · profile
- Family
- Amaranthaceae
- Common names
- Red Spinach, Spleen Amaranth, Chinese Spinach
- Synonyms
- Amaranthus incomptus, Amaranthus tortuosus, Amaranthus tristis
- Plant part
- Leaf
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Water, Glycerin
- INCI
- Aqua, Amaranthus Dubius Leaf Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 7732-18-5, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 32041-EXTL-AMDUB-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som : Mjälteamaranth, Röd spenat, Kinesisk spenat
Botaniskt namn : Amaranthus dubius
Produkt : Röd spenat flytande extrakt
Tillgänglig form: Vätska
Part used : Blad
Aktiva innehåll : Nitrat 9%
Löslighet : 100% Vatten Löslig
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring : Förvara på en sval och torr plats
Amaranthus dubius in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderRöd spenatextrakt - Amaranthus dubiusfrom €22,67/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av röd spenat – Amaranthus dubiusfrom €32,35/kg
Propylene glycol extractRöd spenat PG-extrakt - Amaranthus dubiusfrom €46,13/kg
Glycerin extractGlycerinextrakt av röd spenat - Amaranthus dubiusfrom €48,43/kg
Herbal powderRöd spenatpulver - Amaranthus dubiusfrom €14,43/kg
Infused oilRöd spenat infuserad olja - Amaranthus dubiusfrom €53,52/kg