Rödbeta PG-extrakt - Beta vulgaris
Beta vulgaris · Amaranthaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Beta vulgaris · profile
- Family
- Amaranthaceae
- Common names
- Beetroot
- Indian names
- బీటురూట్
- Synonyms
- Beta alba, Beta altissima, Beta bengalensis, Beta brasiliensis, Beta carnulosa, Beta cicla
- Plant part
- Vegetable
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Beta Vulgaris Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 89957-89-1, 89957-90-4
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 289-610-8, 289-611-3
- CosIng ID
- 37269, 92472, 84940
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 33515-PGE-BEVUL-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som: Belgiri, Bealgiri, Bael Phal Dry, Aegle Marmelos, Wood Apple, Bel
Botaniskt namn : Beta vulgaris
Product : Rödbetspropylenglykol-extrakt
Använd del : Grönsak
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glykoliskt botaniskt extrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Beta vulgaris-extrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (Komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen (Fytokemikalier) : betalainer (såsom betanin och vulgaxantin), nitrater, flavonoider, askorbinsyra (vitamin C), polyfenoler, karotenoider och folsyra.
Löslig : 100% vattenlöslig
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Beta vulgaris in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractBetalainer 4% — Beta vulgaris (rödbeta)from €791,66/kg
Vegetable powderRödbetspulver - Beta vulgarisfrom €10,29/kg
Extract powderRödbetsextrakt - Beta vulgarisfrom €14,89/kg
Oil-soluble extractRödbetsolja med oljelösligt extrakt – Beta vulgarisfrom €21,23/kg
Standardised extractBetalainer 1% — Beta vulgaris (rödbeta)from €294,86/kg
Standardised extractBetalainer 0,6% — Beta vulgaris (rödbeta)from €160,31/kg
Glycerin extractRödbeta Glyserinextrakt - Beta vulgarisfrom €41,80/kg
Vegetable powder[IN] Frystorkat rödbetspulver - Beta vulgarisfrom €57,90/kg