Fri EU-frakt på beställningar över 699 € Nedladdningar av TDS och SDS · COA med varje beställningFörpackningsstorlekar från 225 g till 25 kg
Salvia PG-extrakt - Salvia officinalis
Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Salvia PG-extrakt - Salvia officinalis

Salvia officinalis · Lamiaceae · Botanical profile

StorlekPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Salvia officinalis · profile
Family
Lamiaceae
Common names
Sage, Common Sage, Culinary Sage, Golden Sage, Kitchen Sage, Garden Sage
Indian names
مریم گلی
Form
Propylene glycol extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Propylene glycol, Water
INCI
Propylene Glycol, Aqua, Salvia Officinalis Extract
CAS
57-55-6, 7732-18-5, 8022-56-8, 84082-79-1
EC
200-338-0, 231-791-2, 282-025-9
CosIng ID
37269, 92472, 80200
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
61634-PGE-SAOFF-225G
Documents
TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.

Product details

Vanligt namn : Salvia

Botaniskt namn: Salvia officinalis

Product : Salvia Propylenglykol Extrakt

Lösningsmedel : Propylenglykol

Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)

Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)

Form : Glykoliskt botaniskt extrakt (vätska)

INCI : Propylenglykol, Aqua, Salvia officinalis Bladextrakt

CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (Komplex blandning)

Aktiva innehållsämnen (Fytokemikalier) : rosmarinsyra, karnosinsyra, karnosol, ursolsyra, flavonoider (såsom luteolin och apigenin), tujone, cineol, kamfer och eteriska oljor

Produkten är Vegetarisk

Ursprungsland:Indien

Förvaring :Förvara på en sval och torr plats