Solrosfrö PG-extrakt - Helianthus annuus
Helianthus annuus · Asteraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Helianthus annuus · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Sunflower Seed, Surajmukhi, Black Sunflower Seeds, Sunflower, Annual Sunflower, Common Sunflower
- Indian names
- सूरजमुखी, सूर्यफूल, সূর্যমুখী, ప్రొద్దు తిరుగుడు, സൂര്യകാന്തി
- Synonyms
- Helianthus aridus, Helianthus cultus, Helianthus erythrocarpus, Helianthus grandiflorus, Helianthus indicus, Helianthus jaegeri
- Plant part
- Seed
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Helianthus Annuus Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84776-03-4, 8001-21-6
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 232-273-9
- CosIng ID
- 37269, 92472, 34234
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 91082-PGE-HEANN-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som: Solrosfrö
Botaniskt namn: Helianthus annuus
Produkt: Solrosfrö Propylenglykol-extrakt
Tillgänglig form: Flytande (glykolbaserad)
Använd del: Frö
Lösningsmedel: Propylenglykol
Spädningsmedel: Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande: 1:3 (vikt/volym)
Form: Glykoliskt växtextrakt (flytande)
INCI: Propylene Glycol, Aqua, Helianthus annuus Seed Extract
CAS: Propylene Glycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanical Extract (Komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen (fytokemikalier): linolsyra, oljesyra, palmitinsyra, stearinsyra, tokoferoler (vitamin E), fytosteroler, fenoliska föreningar, flavonoider och proteiner som globuliner och albuminer
Löslighet: 100 % vattenlösligt
Produkten är vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring: Förvaras svalt och torrt
Helianthus annuus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderSolrosfröextrakt - Helianthus annuusfrom €11,90/kg
Oil-soluble extractOlje-lösligt extrakt av solrosfrö – Helianthus annuusfrom €16,99/kg
Glycerin extractSolrosfrö Glycerinextrakt - Helianthus annuusfrom €41,80/kg
Carrier oilSolrosfröolja - Helianthus annuusfrom €9,63/kg
Water-soluble extractSolrosfrö Vattenlösligt Extrakt - Helianthus annuusfrom €13,79/kg
Herbal powderSolrosfröpulver - Helianthus annuusfrom €7,58/kg
Infused oilSolrosfröinfuserad olja - Helianthus annuusfrom €45,93/kg