{"product_id":"tamarind-oleoresin-tamarindus-indica","title":"[TH] Gurkmeja Oleoresin - Curcuma longa","description":"\u003cdiv\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eTamarind Oleoresin\u003c\/strong\u003e (Tamarindus Indica) erbjuds som en oleoresin med dokumenterat ursprung i Indien. En oleoresin med ursprung i Indien (krydda\/örtkoncentrat) som vanligtvis används i livsmedelssmakning, kryddblandningar och vissa kosmetiska formuleringar där det är lämpligt.\u003c\/p\u003e\n\u003ch3\u003eViktiga detaljer\u003c\/h3\u003e\n\u003ctable style=\"border-collapse: collapse; width: 100%; margin: 10px 0px; height: 176.344px;\"\u003e\n\u003ctbody\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eProdukt\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eGurkmeja Oleoresin\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eBotaniskt namn\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eTamarindus Indica\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eVäxtdel\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eFruktkött\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eKategori\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eOleoresin\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eUrsprung\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eIndien\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eSpecifikation \/ standardisering\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003e20:1\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eExtraktion \/ process\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eLösningsmedelsextraktion + standardisering\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 39.1875px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 39.1875px;\"\u003eLösningsmedel \/ bärare (om tillämpligt)\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 39.1875px;\"\u003eLivsmedelssäkert lösningsmedel\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003c\/tbody\u003e\n\u003c\/table\u003e\n\u003ch3\u003eTypiska användningsområden\u003c\/h3\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003eSmaksättningssystem för livsmedel \u0026amp; drycker\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eKryddblandningar och såser\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eDoft-\/kosmetikanvändning där det är relevant (köparen ansvarar för validering)\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003ch3\u003eDokumentation\u003c\/h3\u003e\n\u003cp\u003eCOA, MSDS, TDS, COO och uttalande om kvarvarande lösningsmedel finns tillgängliga på begäran.\u003c\/p\u003e\n\u003ch3\u003eLagring\u003c\/h3\u003e\n\u003cp\u003eFörvara i originalförseglad behållare, svalt och torrt, borta från solljus. Värm försiktigt om viskositeten ökar.\u003c\/p\u003e\n\u003ch3\u003eAnmärkningar \u0026amp; efterlevnad\u003c\/h3\u003e\n\u003cp\u003eOleoresiner är koncentrerade material. Späd\/standardisera under formuleringen och följ lokala föreskrifter.\u003c\/p\u003e\n\u003c\/div\u003e","brand":"TheWholesalerCo","offers":[{"title":"100 g\/3.5 Oz","offer_id":52828390883628,"sku":null,"price":46.07,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"1 Kg\/2,2 Lbs","offer_id":52828390916396,"sku":null,"price":167.33,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"5 Kg\/11,0 Lbs","offer_id":52828390949164,"sku":null,"price":627.86,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"url":"https:\/\/thewholesaler.eu\/sv\/products\/tamarind-oleoresin-tamarindus-indica","provider":"TheWholesalerCo Europe","version":"1.0","type":"link"}