Extract powderWater-dispersibleOrigin: ThailandINCI listed in EU CosIng
[TH] Extrakt av fjärilsärtsblomma (≥20 % antocyaniner) - Clitoria ternatea
Clitoria ternatea · Fabaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Clitoria ternatea · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Butterfly Pea, Aparajita Flower, Butterfly Pea Flower, Asian Pigeon Wings, Blue Bell Vine, Cordofan Pea And Darwin Pea
- Indian names
- अपराजिता, गोकर्णी, অপরাজিতা, சங்கு புட்பம்
- Synonyms
- Clitoria albiflora, Clitoria bracteata, Clitoria coelestris, Clitoria mearnsii, Clitoria parviflora, Clitoria philippensis
- Plant part
- Flower
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Clitoria Ternatea Flower Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 9050-36-6, 9004-34-6
- CosIng ID
- 55391
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Thailand
- SKU
- 29859-EXTD-CLTER-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Butterfly Pea Flower Extract (≥20% antocyaniner) (Clitoria ternatea) erbjuds som ett extraktpulver med dokumenterat ursprung i Thailand. Ett standardiserat botaniskt extrakt från Thailand som levereras som pulver för nutraceutisk, livsmedels-, dryckes- och kosmetisk F&U/tillverkning (användning beror på din regulatoriska omfattning).
Viktiga detaljer
| Produkt | Butterfly Pea Flower Extract (≥20% antocyaniner) |
|---|---|
| Botaniskt namn | Clitoria ternatea |
| Växtdel | Blomma |
| Kategori | Extraktpulver |
| Ursprung | Thailand |
| Specifikation / Standardisering | ≥20% antocyaniner |
| Extraktion / Process | Vattenextraktion + koncentrat + spraytorkning |
| Lösningsmedel / bärare (om tillämpligt) | Vatten |
Typiska användningsområden
- Näringstillskott och funktionella blandningar (där det är tillåtet)
- Livsmedels- & dryckesapplikationer (där det är tillåtet)
- Kosmetiska/personliga vårdformuleringar (där det är lämpligt)
Dokumentation
COA, MSDS, TDS
Förvaring
Förvaras svalt och torrt i en tätt försluten behållare. Skyddas från fukt och värme.
Anteckningar & efterlevnad
Inga terapeutiska påståenden görs. Specifikationer och regulatorisk lämplighet måste valideras av köparen.
Clitoria ternatea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractAntocyaniner 10% — Clitoria ternatea (fjärilsärt)from €377,66/kg
Standardised extractAntocyaniner 25% — Clitoria ternatea (fjärilsärt)from €998,66/kg
Extract powderUtdrag av fjärilsärtblomma - Clitoria Ternateafrom €29,75/kg
Glycerin extractFjärilsärtblomma Glyserinextrakt - Clitoria Ternateafrom €70,51/kg
Infused oilOlja infuserad med fjärilsärtsblomma - Clitoria ternateafrom €61,11/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av fjärilsärtblomma – Clitoria ternateafrom €42,37/kg
Propylene glycol extractFjärilsärtsblomma PG-extrakt - Clitoria Ternateafrom €67,15/kg
Herbal powderPulver av fjärilsärtblomma - Clitoria Ternateafrom €18,94/kg