Extract powderWater-dispersibleOrigin: ThailandINCI listed in EU CosIng
[TH] Papayabladsextrakt - Carica papaya
Carica papaya · Caricaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Carica papaya · profile
- Family
- Caricaceae
- Common names
- Papaya, Papita, Papain, Papaw, Pawpaw, Papita Beej
- Indian names
- पपई, পেঁপে, బొప్పాయి, പപ്പായ/ഓമയ്ക്ക/കപ്ലങ്ങ
- Synonyms
- Carica citriformis, Carica cubensis, Carica hermaphrodita, Carica jamaicensis, Carica jimenezii, Carica mamaya
- Plant part
- Leaf
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Carica Papaya Leaf Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 84012-30-6, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 281-675-0
- CosIng ID
- 32451
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Thailand
- SKU
- 97287-EXTD-CAPAP-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Papayabladsextrakt (Carica papaya) erbjuds som ett extraktpulver med dokumenterat ursprung i Thailand. Ett standardiserat botaniskt extrakt från Thailand som levereras som pulver för nutraceutiska, livsmedels-, dryckes- och kosmetiska FoU-/tillverkningsändamål (användning beror på din regulatoriska omfattning).
Viktiga detaljer
| Produkt | Papayabladsextrakt |
|---|---|
| Botaniskt namn | Carica papaya |
| Växtdel | Löv |
| Kategori | Extraktpulver |
| Ursprung | Thailand |
| Specifikation / Standardisering | 10:01:00 |
| Extraktion / Process | Vattenextraktion + spraytorkning |
| Lösningsmedel / bärare (om tillämpligt) | Vatten |
Typiska användningsområden
- Näringstillskott och funktionella blandningar (där det är tillåtet)
- Livsmedels- & dryckesapplikationer (där det är tillåtet)
- Kosmetiska/personliga vårdformuleringar (där det är lämpligt)
Dokumentation
COA, MSDS, TDS
Förvaring
Förvaras svalt och torrt i en tätt försluten behållare. Skyddas från fukt och värme.
Anteckningar & efterlevnad
Inga terapeutiska påståenden görs. Specifikationer och regulatorisk lämplighet måste valideras av köparen.
Carica papaya in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderPapayapulver - Carica papaya - Papitafrom €14,57/kg
Extract powderPapayafruktsextrakt - Carica papayafrom €17,88/kg
Oil-soluble extractPapayafrukt oljelösligt extrakt – Carica papayafrom €25,48/kg
Oil-soluble extractPapayablad oljelösligt extrakt – Carica papayafrom €25,48/kg
Botanical exfoliantExfolieringspulver med papayafröfrom €17,79/kg
Standardised extractPapain 6000 USP/mg 6000 USP/mg — Carica papaya (papaya)from €377,66/kg
Standardised extractPapain 1000 USP/mg 1000 USP/mg — Carica papaya (papaya)from €181,01/kg
Propylene glycol extractPapayablad PG-extrakt - Carica papayafrom €39,82/kg