[VN] Moringaextrakt - Moringa oleifera
Moringa oleifera · Moringaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Moringa oleifera · profile
- Family
- Moringaceae
- Common names
- Sargavo, Drumstick, Sehjan, Sehjan Patta, Sargava, Drumstick Leaves
- Indian names
- murungai, सहजन, शिग्रुः, शेवगा, সজনে, முருங்கை
- Synonyms
- Moringa amara, Moringa domestica, Moringa edulis, Moringa eracta, Moringa erecta, Moringa moringa
- Plant part
- Leaf, Seed
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Moringa Oleifera Leaf Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 93165-54-9, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 296-941-1
- CosIng ID
- 83965
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Vietnam
- SKU
- 76429-EXTD-MOOLE-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Moringa oleifera-extrakt (20:1) (Moringa oleifera) levereras som ett standardiserat extrakt med dokumentation (COA, MSDS, TDS). Ett standardiserat botaniskt extrakt (pulver) med ursprung i Vietnam, levererat för nutraceutiska, livsmedels-, dryckes- och kosmetiska FoU-/tillverkningsändamål – användningen beror på din regulatoriska omfattning.
Viktiga detaljer
| Produkt | Moringa oleifera-extrakt (20:1) |
|---|---|
| Botaniskt namn | Moringa oleifera |
| Växtdel | Blad/Frö |
| Typ | Standardiserat extrakt |
| Ursprung | Vietnam |
| Specifikation / Standardisering | 10:01:00 |
| Extraktion / Process | Vattenextraktion + spraytorkning |
| Lösningsmedel / bärare (om tillämpligt) | Vatten |
| Taggar | Extraktpulver,Moringa oleifera,Bladextrakt,Fröextrakt,ursprung Vietnam |
Typiska användningsområden
- Näringstillskott och funktionella blandningar (där det är tillåtet)
- Livsmedels- & dryckesapplikationer (där det är tillåtet)
- Kosmetiska/personliga vårdformuleringar (där det är lämpligt)
Dokumentation
Tillgängligt på begäran: COA, MSDS, TDS, COO, Mikro, Tungmetaller, Bekämpningsmedel.
Förvaring
Förvara på en sval, torr plats i en tätt försluten behållare. Skydda mot fukt, värme och starka dofter.
Anteckningar & efterlevnad
Denna produkt är ett naturligt material; variation mellan batchar är normal. Inga terapeutiska påståenden görs. Köparen måste verifiera specifikationer, tillåtna användningar och efterlevnad av lokala regler innan kommersialisering.
Moringa oleifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderMoringabladspulver - Moringa oleiferafrom €7,90/kg
Herbal powderMoringapulver - Trumstock - Moringa Oleiferafrom €11,12/kg
Carrier oilMoringaolja - Trumstock - Moringa oleiferafrom €32,36/kg
Oil-soluble extractMoringablad, oljelösligt extrakt – Moringa oleiferafrom €25,48/kg
Oil-soluble extractMoringabark, oljelösligt extrakt – Moringa oleiferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantExfolierande pulver av moringafrön och -skidor (Drumstick) (återvunnet)from €16,95/kg
Aged botanical oilMoringafrö – 60 dagar lagrad botanisk oljafrom €172,33/kg
Aged botanical oilMoringa — 60 dagars lagrad botanisk oljafrom €172,33/kg