Bambus list PG extrakt - Bambusa Arundinacea
Bambusa arundinacea · Poaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Bambusa arundinacea · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Bamboo, Silicic Acid, Bambu, Baansha, Silica, Bans
- Plant part
- Leaf
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Bambusa Arundinacea Leaf Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 91771-32-3
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 294-922-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 83072
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 49344-PGE-BAARU-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžné názvy : Bambus,Kyselina křemičitá, Bambu, Baansha, Křemík
Botanický název : Bambusa arundinacea
Produkt : Tekutý extrakt z bambusových listů
Dostupná forma: Kapalina (na bázi glykolu)
Použitá část : Bambusové listy
Rozpouštědlo : Propylenglykol
Ředidlo : Čištěná voda (PG:Voda 70:30)
Poměr bylin/rozpouštědla : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glykolový rostlinný extrakt (kapalný)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Bambusa arundinacea Extract
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní složky (fytochemikálie) :Skyselina křemičitá, flavonoidy (jako orientin a vitexin), fenolové kyseliny, polysacharidy, aminokyseliny a minerály (jako draslík, vápník a hořčík).
Rozpustný : 100% rozpustný ve vodě
Produkt je Vegetariánské
Země původu:Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Bambusa arundinacea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderBambusový prášek - Bambusa Arundinaceafrom €19,91/kg
Herbal powderPrášek z aktivního uhlí (slupka bambusu)from €9,69/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z bambusu – Bambusa arundinaceafrom €24,33/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z listů bambusu – Bambusa arundinaceafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractBambus PG extrakt - Bambusa Arundinaceafrom €44,06/kg
Glycerin extractExtrakt z bambusu v glycerinu - Bambusa Arundinaceafrom €46,26/kg
Water-soluble extractVodný rozpustný extrakt z bambusového listu - Bambusa Arundinaceafrom €19,77/kg
Extract powderExtrakt z bambusového listu - Bambusa Arundinaceafrom €14,89/kg