Rozpustný extrakt z listů papáji - Carica papaya
€2027 EUR
Shipping at Check Out
Známý jako : Papája, Papita
Botanický název : Carica papaya
Produkt : Rozpustný extrakt z listů papáji v oleji
Dostupná forma: Tekutina
Použitá část : List
Aktivní látky : alkaloidy (karpain, pseudokarpain), flavonoidy (kaempferol, kvercetin), fenolické sloučeniny, saponiny, třísloviny, srdeční glykosidy a enzymy jako papain a chymopapain
Produkt je Vegetariánský
Země původu: Indie
Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Rozpustnost : 100 % rozpustný v oleji
Stupeň: Kosmetický
Poměr byliny/kostra: 1:5/1:10 (hm/hm)
hm = hmotnost
Základní oleje: Kokosový/sezamový/jojobový
Využití rozpustných extraktů v oleji : Běžně se používají v kosmetických olejích pro výživu pokožky a vlasů.