Stromová bavlna kořen PG extrakt - Gossypium arboreum
Gossypium arboreum, Gossypium · Malvaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Gossypium arboreum, Gossypium · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Tree Cotton, Kapas, Cotton, Cotton Seeds, Pamba Dana, Binola Giri, Banola Seeds, Cottons
- Indian names
- कपास, कापूस, பருத்தி, పత్తి, કપાસ, ಹತ್ತಿ
- Synonyms
- Gossypium albiflorum, Gossypium anomalum, Gossypium asiaticum, Gossypium bani, Gossypium cernuum, Gossypium comesii, Gossypium spp.
- Plant part
- Root
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Gossypium Arboreum Root Extract, Gossypium Root Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 75234-PGE-GOARB-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Stromová bavlna, Kapas
Botanický název : Gossypium arboreum/Gossypium spp
Product : Gossypium arboreum Kořenový extrakt v propylenglykolu
Dostupná forma: Tekutina (na bázi glykolu)
Použitá část : Kořen
Rozpouštědlo : Propylenglykol
Ředidlo : Čištěná voda (PG:Voda 70:30)
Poměr byliny a rozpouštědla : 1:4 (hmotnost/objem)
Forma : Glykolový rostlinný extrakt (tekutý)
INCI : Propylenglykol, Aqua, extrakt z kořene Gossypium arboreum/Gossypium spp
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní látky (fytochemikálie) : gossypol, flavonoidy, taniny, terpenoidy, alkaloidy a saponiny.
Produkt je Vegetariánské
Země původu:Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Gossypium arboreum, Gossypium in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderExtrakt z kořene bavlníku stromového - Gossypium arboreumfrom €15,58/kg
Herbal powderPrášek ze semen stromové bavlny - Gossypium arboreumfrom €9,92/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt ze semen stromové bavlny – Gossypium arboreumfrom €22,26/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z kořene stromové bavlny – Gossypium arboreumfrom €22,26/kg
Propylene glycol extractStromová bavlna semeno PG extrakt - Gossypium arboreumfrom €48,24/kg
Glycerin extractExtrakt semínek stromové bavlny v glycerinu - Gossypium arboreumfrom €50,68/kg
Glycerin extractExtrakt kořene stromové bavlny v glycerinu - Gossypium arboreumfrom €50,68/kg
Extract powderExtrakt ze semen bavlníku stromového - Gossypium arboreumfrom €15,58/kg