Extrakt semínek stromové bavlny v glycerinu - Gossypium arboreum
Gossypium arboreum · Malvaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Gossypium arboreum · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Tree Cotton, Kapas
- Synonyms
- Gossypium albiflorum, Gossypium anomalum, Gossypium asiaticum, Gossypium bani, Gossypium cernuum, Gossypium comesii
- Plant part
- Seed
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Gossypium Arboreum Seed Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 33125-GLY-GOARB-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Stromová bavlna, Kapas
Botanický název : Gossypium arboreum
Produkt : Gossypium arboreum semen glycerinový extrakt
Použitá část : Semeno
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny/rozpouštědla : 1:3 (hmotnost/objem)
Forma : Glycerit rostlinného extraktu (tekutý)
INCI : Glycerin, Aqua, Extrakt ze semen Gossypium arboreum
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní látky (fytochemikálie) : gossypol, cyklopropenoidové mastné kyseliny (např. malvalová kyselina a sterkulová kyselina), tokoferoly, fytosteroly, flavonoidy a fenolické sloučeniny
Rozpustnost : 100% rozpustný ve vodě
Produkt jeVegetariánské
Země původu:Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Gossypium arboreum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderExtrakt z kořene bavlníku stromového - Gossypium arboreumfrom €15,58/kg
Herbal powderPrášek ze semen stromové bavlny - Gossypium arboreumfrom €9,92/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt ze semen stromové bavlny – Gossypium arboreumfrom €22,26/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z kořene stromové bavlny – Gossypium arboreumfrom €22,26/kg
Propylene glycol extractStromová bavlna kořen PG extrakt - Gossypium arboreumfrom €48,24/kg
Propylene glycol extractStromová bavlna semeno PG extrakt - Gossypium arboreumfrom €48,24/kg
Glycerin extractExtrakt kořene stromové bavlny v glycerinu - Gossypium arboreumfrom €50,68/kg
Extract powderExtrakt ze semen bavlníku stromového - Gossypium arboreumfrom €15,58/kg