Olejový rozpustný extrakt z galangalu - Alpinia galanga
Shipping at Check Out
Známý jako : Galgán, Alpinia galanga,Falešný zázvor, Kulandžan,Bara Kulandžan, Kulandžan, Kulinjan, větší galgán
Botanický název : Alpinia galanga
Produkt : Olejný rozpustný extrakt z oddenku galgánu
Dostupná forma: Tekutina
Aktivní složky : 1,8-cineol, galangin, alpinin, flavonoidy (například kaempferol), eugenol, methylcinnamát, kvercetin, třísloviny a fenolové kyseliny.
100% čistý a pravý produkt
Balený v nejčistším prostředí
Produkt je Vegetariánský
Země původu: Indie
Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Rozpustnost : 100% rozpustný v oleji
Stupeň: Kosmetický
Poměr byliny/kostra: 1:5/1:10 (hmotnost/ hmotnost)
hm = hmotnost
Základní oleje: Kokosový/sezamový/jojobový
Použití olejných rozpustných extraktů : Běžně se používají v kosmetických olejích pro výživu pokožky a vlasů.