Lajwanti rozpustný v oleji extrakt - citlivka stydlivá
Shipping at Check Out
Známý jako: Lajwanti, Chuimui, Mimóza stydlivá, Citlivá rostlina
Botanický název: Mimosa pudica
Produkt: Olejem rozpustný extrakt z rostliny Lajwanti
Dostupná forma: Tekutina
Použitá část: Celá rostlina
Účinné látky: alkaloidy (například mimosin), flavonoidy (jako kvercetin a kaempferol), třísloviny, saponiny, glykosidy, steroly a fenolové kyseliny
100% čistý a pravý produkt
Balení v nejčistším prostředí
Produkt je vegetariánský
Země původu: Indie
Skladování: uchovávejte na chladném a suchém místě
Rozpustnost: 100% rozpustný v oleji
Stupeň: Kosmetický
Poměr byliny k základu: 1:5/1:10 (hmotnost/ hmotnost)
h = hmotnost
Základní oleje: kokosový/sezamový/jojobový
Využití olejem rozpustných extraktů: běžně používané v kosmetických olejích pro výživu pokožky a vlasů.