Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Extrakt z černého rybízu - Ribes nigrum
Ribes nigrum · Grossulariaceae · Botanical profile
DocumentsCOA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.
Specifications
- Botanical name
- Ribes nigrum · profile
- Family
- Grossulariaceae
- Common names
- Black Currant, Blackcurrant, Cassis, Black Currant Powder, European Black Currant, Cultivated Black Currant
- Synonyms
- Ribes aconitifolium, Ribes altaicum, Ribes apiifolium, Ribes bactonii, Ribes boreale, Ribes crispum
- Plant part
- Fruit
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Ribes Nigrum Fruit Extract
- CAS
- 68606-81-5
- EC
- 271-749-0
- CosIng ID
- 40965
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 50376-EXTD10-RINIG-225G
- Documents
- COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.
Product details
Známý jako : Černý rybíz, cassis, černý rybíz
Botanický název : Ribes nigrum
Produkt : Černý rybíz Ovocný extrakt v prášku 10:1
Dostupná forma: Prášek
Použitá část : Plod
Aktivní složky (fytochemikálie) : anthokyany (jako delphinidin a kyanidin), flavonoidy (například kvercetin a myricetin), vitamín C (kyselina askorbová), gama-linolenová kyselina (GLA), třísloviny a fenolové kyseliny.
Rozpustnost : 80% rozpustný ve vodě
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Storage : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Ribes nigrum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractAnthokyany 25 % — Ribes nigrum (černý rybíz)from €688,40/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu plodu černého rybízu - Ribes nigrumfrom €68,95/kg
Oil-soluble extractBlack Currant Fruit Oil-Soluble Extract – Ribes nigrumfrom €47,98/kg
Propylene glycol extractExtrakt z plodů černého rybízu - Ribes nigrumfrom €65,71/kg
Fruit powderPrášek z černého rybízu - Ribes nigrumfrom €20,51/kg
Water-soluble extractVodou rozpustný extrakt z černého rybízu - Ribes nigrumfrom €29,51/kg
Aged botanical oilČerný rybíz — 60denní vyzrálý botanický olejfrom €211,50/kg