Fruit powderOrigin: India
Prášek z černého rybízu - Ribes nigrum
Ribes nigrum · Grossulariaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Ribes nigrum · profile
- Family
- Grossulariaceae
- Common names
- Black Currant, Blackcurrant, Cassis, Black Currant Powder, European Black Currant, Cultivated Black Currant
- Synonyms
- Ribes aconitifolium, Ribes altaicum, Ribes apiifolium, Ribes bactonii, Ribes boreale, Ribes crispum
- Form
- Fruit powder
- INCI
- Not applicable (no cosmetic INCI listed)
- CAS
- —
- INCI status
- Not applicable (no cosmetic INCI listed)
- Country of origin
- India
- SKU
- 14282-PDR-RINIG-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Prášek z černého rybízu, Ribes nigrum,cassis, černý rybíz
Botanický název : Ribes nigrum
Forma produktu: Černý rybízový prášek
Proces: Sušený rozprašováním
Kategorie : Ovocný prášek
Specialita: Bez umělých barviv, čerstvý a čistý. Bez škodlivých chemikálií, pesticidů a přísad
100% čistý a originální produkt
Baleno v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Koupit prášek z černého rybízu, Ibes nigrum,cassis, černý rybíz v velkoobchod nebo velkoobchod ceny.
Ribes nigrum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractAnthokyany 25 % — Ribes nigrum (černý rybíz)from €791,66/kg
Extract powderExtrakt z černého rybízu - Ribes nigrumfrom €38,72/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu plodu černého rybízu - Ribes nigrumfrom €79,29/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z plodů černého rybízu – Ribes nigrumfrom €55,18/kg
Propylene glycol extractExtrakt z plodů černého rybízu - Ribes nigrumfrom €75,57/kg
Water-soluble extractVodou rozpustný extrakt z černého rybízu - Ribes nigrumfrom €33,94/kg
Aged botanical oilČerný rybíz — 60denní vyzrálý botanický olejfrom €243,23/kg