Glycerin extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Glycerinový extrakt z rasautu - Berberis Aristata
Berberis aristata · Berberidaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Berberis aristata · profile
- Family
- Berberidaceae
- Common names
- Rasaut, Daruharidra, Barberry, Daru Haldi, Raswanti, Rasanjana
- Synonyms
- Berberis bussmul, Berberis caerulescens, Berberis ceratophylla, Berberis chitria, Berberis coccinea, Berberis coerulescens
- Plant part
- Root
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Berberis Aristata Root Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472, 82740
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 92430-GLY-BEARI-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Rasaut, Raswanti, Rasanjana, Rasavanti
Botanický název : Berberis aristata
Produkt : Extrakt z kořenové gumy Berberis Aristata v glycerinu
Použitá část : Kořenová guma
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny k rozpouštědlu : 1:4 (hmotnost/objem)
Forma : Glyceritový rostlinný extrakt (kapalný)
INCI : Glycerin, Aqua, extrakt z kořene Berberis aristata
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), rostlinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní látky : berberin
Produkt je vegetariánský
Země původu:Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Berberis aristata in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderRasautový prášek - dřišťál obecnýfrom €22,25/kg
Oil-soluble extractRozpustný extrakt z oleje rasautu – Berberis aristatafrom €35,81/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z kůry dřišťálu indického – Berberis aristatafrom €22,33/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z berberinu – Berberis vulgarisfrom €38,96/kg
Aged botanical oilDaruharidra — 90 dní zrající botanický olejfrom €162,21/kg
Standardised extractBerberin HCL 97 % — Berberis aristata (indický dřišťál)from €377,66/kg
Propylene glycol extractRasaut PG extrakt - Berberis aristatafrom €58,78/kg
Propylene glycol extractExtrakt z kůry dřišťálu - Berberis Aristatafrom €35,64/kg