Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Extrakt z modrého chrpového květu - Centaurea cyanus
Centaurea cyanus · Asteraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Centaurea cyanus · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Blue Cornflower, Bachelor'S Button, Cornflower, Batchelor'S-Button, Blaver, Blue Bottle
- Synonyms
- Centaurea cyaneum, Centaurea cyanocephala, Centaurea cynarocephala, Centaurea hoffmanniana, Centaurea hortorum, Centaurea lanata
- Plant part
- Flower
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Centaurea Cyanus Flower Extract
- CAS
- 84012-18-0
- EC
- 281-664-0
- CosIng ID
- 55317
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 37491-EXTD10-BLCOR-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Běžný název : Modrý chrpový květ, Centaurea cyanus, knoflíček, chrpa
Botanický název: Centaurea cyanus
Produkt : Prášek z extraktu modrého chrpového květu
Dostupná forma: Prášek
Použitá část : Květ
Aktivní látky (fytochemikálie) : flavonoidy (jako kvercetin a apigenin), anthokyany (jako kyanidin), taniny, saponiny, fenolové kyseliny (například kyselina kávová) a seskviterpenové laktony.
Produkt je Vegetariánský
Country of Origin: Indie
Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Centaurea cyanus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Glycerin extractExtrakt z glycerinu chrpy modré - Centaurea cyanusfrom €79,29/kg
Infused oilModrý chrpa Naložený olej - Chrpa modráfrom €88,02/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z chrpy modré – Centaurea cyanusfrom €46,62/kg
Propylene glycol extractExtrakt z modrého chrpového květu - Centaurea cyanusfrom €75,57/kg
Herbal powderModrý chrpa prášek - Chrpa modráfrom €20,87/kg
Water-soluble extractModrý chrpa vodou rozpustný extrakt - Centaurea cyanusfrom €37,62/kg