Výtažek z miswaku - Salvadora Persica
Salvadora persica · Salvadoraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Salvadora persica · profile
- Family
- Salvadoraceae
- Common names
- Miswak, Meswak, Real Mustard Tree, Tooth-Bush Tree, Mustard-Tree, Toothbrushtree
- Indian names
- peelu, पिलू, உகாய், ખારી જાર, પીલુડી
- Synonyms
- Salvadora crassinervia, Salvadora indica, Salvadora paniculata, Salvadora wightii
- Plant part
- Root
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Salvadora Persica Root Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 86680-PGE-SAPER-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Miswak, Salvadora Persica, Meswak, Pravý hořčičný strom
Rozpouštědlo : Propylenglykol
Ředidlo : Čištěná voda (PG:Voda 70:30)
Poměr byliny a rozpouštědla : 1:4 (hmotnost/objem)
Forma : Glykolový rostlinný extrakt (tekutý)
INCI : Propylene Glycol, Aqua, Root Extract
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Botanický název : Salvadora persica
Produkt : Miswak extrakt z kořene v propylenglykolu
Použitá část : Kořen
Aktivní látky : salvadorin (alkaloid), flavonoidy, saponiny, taniny, křemík, éterické oleje, vitamín C, trimethylamin, chloridy, síra a glykosidy.
Produkt je Vegetariánské
Země původu:Indie
Storage :Skladujte na chladném a suchém místě
Salvadora persica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract pasteMiswak CO2 extrakt - Salvadora Persicafrom €187,81/kg
Extract powderExtrakt z miswaku - Salvadora persicafrom €18,76/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu z miswaku - Salvadora persicafrom €50,68/kg
Infused oilOlej s výtažkem z miswaku - Salvadora persicafrom €57,20/kg
Oil-soluble extractMastný extrakt z miswaku – Salvadora persicafrom €26,76/kg
Herbal powderPrášek z miswaku - Salvadora persicafrom €11,95/kg
Water-soluble extractVodou rozpustný extrakt z miswaku - Salvadora persicafrom €16,69/kg