Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg
Miswak Liquid Extract - Salvadora Persica Product vendor
Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India

Vodou rozpustný extrakt z miswaku - Salvadora persica

Salvadora persica · Salvadoraceae · Botanical profile

MnožstvíPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Salvadora persica · profile
Family
Salvadoraceae
Common names
Miswak, Meswak, Real Mustard Tree, Tooth-Bush Tree, Mustard-Tree, Toothbrushtree
Indian names
peelu, पिलू, உகாய், ખારી જાર, પીલુડી
Synonyms
Salvadora crassinervia, Salvadora indica, Salvadora paniculata, Salvadora wightii
Plant part
Root
Form
Water-soluble extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Water, Glycerin
INCI
Aqua, Salvadora Persica Root Extract, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
CAS
7732-18-5, 56-81-5, 24634-61-5, 532-32-1
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
81727-EXTL-SAPER-225G
Documents
TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.

Product details

 Známý jako : Miswak, Salvadora Persica, Meswak, Pravý hořčičný strom

Botanický název : Salvadora persica

Produkt : Miswak extrakt z kořenové šťávy

Dostupná forma: Tekutina

Použitá část : Kořen

Aktivní látky : salvadorin (alkaloid), flavonoidy, saponiny, taniny, křemík, éterické oleje, vitamín C, trimethylamin, chloridy, síra a glykosidy.

Produkt je Vegetariánské

Země původu: Indie

Storage : Uchovávejte na chladném a suchém místě