Extrakt z kukuřičných vlasů v glycerinu - Zea mays
Zea mays · Poaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Zea mays · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Corn Silk (Thread Like Strands), Stigma Maydis, Silk Of Corn Plant, Corn Silk, Corn, Maize
- Indian names
- मक्का, मका, ভুট্টা, சோளம், మొక్క జొన్న
- Synonyms
- Zea amylesaccharata, Zea gigantea, Zea japonica, Zea maiz, Zea segetalis
- Plant part
- Flower
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Zea Mays Flower Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 30353-GLY-ZEMAY-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Produkt : Extrakt z kukuřičného vlasu v glycerinu
Použitá část : Květ
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny a rozpouštědla : 1:5 (hmotnost/objem)
Forma : Glycerit rostlinného extraktu (tekutý)
INCI : Glycerin, Aqua, Extrakt z květů Zea mays
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní látky (fytochemikálie) : flavonoidy (jako maysin), saponiny, alkaloidy, vitamín K, třísloviny a fytosteroly,
Běžný název : Kukuřičný vlas (vláknité prameny), Stigma maydis, kukuřičný vlas
Botanický název : Zea Mays
Produkt je Vegetariánské
Země původu:Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Zea mays in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Botanical exfoliantExfoliační granule z kukuřičné moučkyfrom €12,71/kg
Botanical exfoliantExfoliační prášek z kukuřičných palic (upcyklovaný)from €11,02/kg
Carrier oilKukuřičný olej - Zea maysfrom €145,95/kg
Extract powderExtrakt z kukuřičných vlasů - Zea maysfrom €18,25/kg
Oil-soluble extractOlejový extrakt z kukuřičného čnělku – Zea maysfrom €26,04/kg
Propylene glycol extractExtrakt z kukuřičných vlasů - Zea maysfrom €54,54/kg
Water-soluble extractVoda rozpustný extrakt z kukuřičných vlasů - Zea maysfrom €19,81/kg
Fruit powder[IN] Sušený mražením prášek z cukrové kukuřice - Zea maysfrom €46,31/kg