Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg
Corn Silk Liquid Extract - Zea mays Bulk Supplier@TheWholesaleCo Prices
Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India

Voda rozpustný extrakt z kukuřičných vlasů - Zea mays

Zea mays · Poaceae · Botanical profile

VelikostPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Zea mays · profile
Family
Poaceae
Common names
Corn Silk (Thread Like Strands), Stigma Maydis, Silk Of Corn Plant, Corn Silk, Corn, Maize
Indian names
मक्का, मका, ভুট্টা, சோளம், మొక్క జొన్న
Synonyms
Zea amylesaccharata, Zea gigantea, Zea japonica, Zea maiz, Zea segetalis
Plant part
Flower
Form
Water-soluble extract
Solubility
Water-soluble
INCI
Zea Mays Flower Extract
CAS
—
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
84956-EXTL-ZEMAY-225G
Documents
TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.

Product details

Běžný název : Kukuřičné vlasy (vlákna podobná nitím), Stigma maydis, vlákna kukuřičné rostliny

Botanický název :  Zea Mays

Produkt : Tekutý extrakt z kukuřičných vlasů

Dostupná forma: Tekutina

Použitá část : Květ

Aktivní látky (fytochemikálie) : flavonoidy (jako maysin), saponiny, alkaloidy, vitamín K, taniny a fytosteroly,

Rozpustnost : 100% rozpustný ve vodě

Produkt je Vegetariánské

Země původu: Indie

Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě