Doprava v EU zdarma při objednávce nad 699 € Stažení TDS a SDS · COA ke každé objednávceVelikosti balení od 225 g do 25 kg
[ID] Nutmeg Essential Oil - Myristica fragrans
Essential oilOil-solubleOrigin: Indonesia

[ID] Esenciální olej z muškátového oříšku - Myristica fragrans

Myristica fragrans · Myristicaceae · Botanical profile

VelikostPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Myristica fragrans · profile
Family
Myristicaceae
Common names
Nutmeg, Mace, Javitri, Aril, Javintri, Jadipattri
Indian names
Jaiphal
Synonyms
Myristica amboinensis, Myristica americana, Myristica aromatica, Myristica laurella, Myristica moschata, Myristica officinalis
Plant part
Seed
Form
Essential oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Myristica Fragrans Seed Oil
CAS
—
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Hair care, Perfumery, Skincare
Country of origin
Indonesia
SKU
63469-OIL-MYFRA-100G
Documents
TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.

Product details

Esenciální olej z muškátového oříšku (Myristica fragrans) je dodáván jako esenciální olej s dokumentací (COA, MSDS, TDS). Esenciální olej původu Indonésie dodávaný pro použití v parfumerii, kosmetice, osobní péči, aromaterapii a vybraných potravinářských/aromatických aplikacích tam, kde je to povoleno.

Klíčové informace

Produkt Esenciální olej z muškátového oříšku
Botanický název Myristica fragrans
Část rostliny Semeno
Typ Esenciální olej
Původ Indonésie
Specifikace / standardizace Aromatický terpenový profil
Extrakce / proces Parní destilace
Štítky Myristica fragrans, extrakt ze semen, esenciální olej, původ Indonésie

Typické aplikace

  • Míchání vůní a parfémů
  • Kosmetické a osobní péče formulace (mýdla, krémy, balzámy, péče o vlasy)
  • Aromaterapie a produkty pro domácí péči
  • Použití v potravinářství, pokud je v souladu s předpisy (kupující musí ověřit místní předpisy)

Dokumentace

K dispozici na vyžádání: COA, MSDS, TDS.

Skladování

Skladujte dobře uzavřené, na chladném, suchém místě mimo dosah tepla a přímého slunečního záření. Minimalizujte volný prostor a vystavení vzduchu.

Poznámky & shoda

Tento produkt je přírodní materiál; variace mezi šaržemi je normální. Používejte v souladu s platnými pokyny IFRA (kde relevantní) a místními předpisy. Nejsou zde žádná terapeutická tvrzení.