Jowar glycerinový extrakt - Sorghum bicolor
Sorghum bicolor · Poaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Sorghum bicolor · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Jowar, Great Millet, Broomcorn, Guinea Corn, Durra, Imphee
- Indian names
- சோளம், జొన్న
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Sorghum Bicolor Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 37758-GLY-SOBIC-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Sorghum, Velký proso, Metlička, Guinea kukuřice, Durra, Imphee, Jowar, milo
Botanický název : Sorghum bicolor
Produkt : Jowar glycerinový extrakt
Rozpouštědlo : Rostlinný glycerin (USP/farmaceutická kvalita)
Ředidlo : Čistá voda (Glycerin:Voda 75:25)
Poměr byliny/kapaliny : 1:3 (hmotnost/objem)
Forma : Glycerit rostlinného extraktu (kapalný)
INCI : Glycerin, Aqua, ) Extrakt ze semen
CAS : Glycerin (56-81-5), Voda (7732-18-5), Rostlinný extrakt (komplexní směs)
Aktivní látky (fytochemikálie) : fenolové kyseliny (např. ferulová kyselina a p-kumarová kyselina), flavonoidy (např. luteolin a apigenin), třísloviny, anthokyany, steroly, alkaloidy a některé bílkoviny jako kafiriny.
Rozpustnost : 100% rozpustný ve vodě
Produkt je Vegetariánské
Země původu:Indie
Skladování :Uchovávejte na chladném a suchém místě
Sorghum bicolor in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOlejový extrakt z jowaru – Sorghum bicolorfrom €16,99/kg
Botanical exfoliantExfoliační prášek z čiroku (jowar)from €14,82/kg
Propylene glycol extractExtrakt z Jowaru PG - Sorghum bicolorfrom €39,82/kg
Extract powderExtrakt z čiroku setého - Sorghum bicolorfrom €11,90/kg
Herbal powderJowarový prášek - čirok setýfrom €7,58/kg
Infused oilOlej s přídavkem jowaru - Sorghum bicolorfrom €45,93/kg