Rozpustný extrakt z oleje granátového jablka - Punica Granatum
Shipping at Check Out
Běžný název : Granátové jablko, Anar
Botanický název: Punica Granatum
Produkt : Rozpustný extrakt z oleje z granátového jablka
Dostupná forma: Kapalinový
Použitá část : Květ
Aktivní látky (fytochemikálie) : flavonoidy (jako kvercetin a kaempferol), taniny (jako punikalagin a punikalin), fenolové kyseliny (jako kyselina ellagová a kyselina galová), anthokyany, saponiny a vitamín C (kyselina askorbová)
Produkt je Vegetariánský
Country of Origin: Indie
Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Rozpustnost: 100 % rozpustný v oleji
Kvalita: Kosmetická
Poměr byliny/k základu: 1:5/1:10 (hm/hm)
w = Hmotnost
Základní oleje: Kokosový/sezamový/jojobový
Použití olejově rozpustných extraktů: Běžně používané v kosmetických olejích pro výživu pokožky a vlasů.