Rozpustný extrakt v oleji šalvěje lékařské - Salvia officinalis
€2543 EUR
Shipping at Check Out
Běžný název : Šalvěj
Botanický název: Salvia officinalis
Produkt : Sage Oil Soluble Extract
Dostupná forma: Kapalinový
Použitá část : List
Aktivní látky (fytochemikálie) : kyselina rozmarýnová, kyselina karnosová, karnosol, kyselina ursolová, flavonoidy (jako luteolin a apigenin), thujon, cineol, kafr a éterické oleje
Produkt je Vegetariánský
Země původu: Indie
Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Rozpustnost: 100 % rozpustný v oleji
Kvalita: Kosmetická
Poměr byliny/k základu: 1:5/1:10 (hm/hm)
w = Hmotnost
Základní oleje: Kokosový/sezamový/jojobový
Použití olejově rozpustných extraktů: Běžně používané v kosmetických olejích pro výživu pokožky a vlasů.