Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Vodou rozpustný extrakt Shankhpushpi – svlačec mnohotvarý
Convolvulus prostratus · Convolvulaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Convolvulus prostratus · profile
- Family
- Convolvulaceae
- Common names
- Shankhpushpi, Shankhapushpi, Shankhawali, Sankhpushpi, Sha, Shankhpuspi
- Synonyms
- Convolvulus pluricaulis, Convolvulus austroaegyptiacus, Convolvulus cancerianus, Convolvulus deserti, Convolvulus evolvuloides, Convolvulus heterotrichus
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Convolvulus Prostratus Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 25526-EXTL-COPLU-225G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Známý jako : Shankhapushpi, Shankhawali, Sankhpushpi, Convolvulus Pluricaulis, Shankhpuspi, Evolvulus alsinoides
Botanický název : Convolvulus pluricaulis
Produkt : Shankhpushpi tekutý extrakt 10:1
Formulář dostupný: Extrakt Tekutý
Použitá část : Celá rostlina
Rozpustnost : 100% rozpustný ve vodě
Aktivní látky : alkaloidy (jako shankhapushpine a convolvine), flavonoidy, glykosidy, triterpenoidy, saponiny, taniny a kumariny
100% čistý a originální produkt
Baleno v nejhygieničtějším prostředí
Produkt je Vegetariánské
Země původu: Indie
Skladování : Uchovávejte na chladném a suchém místě
Convolvulus prostratus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderExtrakt z Shankhpushpi – svlačec mnohotvarýfrom €17,10/kg
Herbal powderPrášek Shankhpushpi – svlačec mnohotvarýfrom €10,89/kg
Infused oilOlejek nasączony Shankhpushpi – svlačec mnohokvětýfrom €57,20/kg
Oil-soluble extractOlejově rozpustný extrakt ze šankhpušpí – Convolvulus prostratusfrom €24,39/kg
Propylene glycol extractShankhpushpi PG extrakt - Convolvulus pluricaulisfrom €48,24/kg
Aged botanical oilBrahmi + šankhpušpí — botanický olej stařený 90 dnífrom €160,72/kg
Glycerin extractExtrakt Shankhpushpi v glycerinu - Convolvulus Pluricaulisfrom €50,68/kg
Aged botanical oilŠankhpušpí — 90denní vyzrálý botanický olejfrom €218,55/kg