[VN] Esenciální olej z muškátového oříšku - Myristica fragrans
Myristica fragrans · Myristicaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Myristica fragrans · profile
- Family
- Myristicaceae
- Common names
- Nutmeg, Mace, Javitri, Aril, Javintri, Jadipattri
- Indian names
- Jaiphal
- Synonyms
- Myristica amboinensis, Myristica americana, Myristica aromatica, Myristica laurella, Myristica moschata, Myristica officinalis
- Plant part
- Aril
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Myristica Fragrans Aril Oil
- CAS
- 84082-68-8
- EC
- 282-013-3
- CosIng ID
- 40848
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Hair care, Perfumery, Skincare
- Country of origin
- Vietnam
- SKU
- 95957-OIL-MYFRA-100G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Esenciální olej Myristica fragrans (aril) (Myristica fragrans) je dodáván jako esenciální olej s dokumentací (COA, MSDS, TDS). Esenciální olej původu Vietnam je dodáván pro použití v parfumerii, kosmetice, osobní péči, aromaterapii a vybraných potravinářských/příchutích aplikacích, kde to dovolují místní předpisy.
Klíčové informace
| Produkt | Esenciální olej Myristica fragrans (aril) |
|---|---|
| Botanický název | Myristica fragrans |
| Část rostliny | Aril |
| Typ | Esenciální olej |
| Původ | Vietnam |
| Specifikace / standardizace | 100% čistý esenciální olej |
| Extrakce / proces | Parní destilace |
| Štítky | Esenciální olej, Myristica fragrans, extrakt z arilu, původ Vietnam |
Typické aplikace
- Míchání vůní a parfémů
- Kosmetické a osobní péče formulace (mýdla, krémy, balzámy, péče o vlasy)
- Aromaterapie a produkty pro domácí péči
- Použití v potravinářství, pokud je v souladu s předpisy (kupující musí ověřit místní předpisy)
Dokumentace
K dispozici na vyžádání: COA, MSDS, TDS.
Skladování
Skladujte dobře uzavřené, na chladném, suchém místě mimo dosah tepla a přímého slunečního záření. Minimalizujte volný prostor a vystavení vzduchu.
Poznámky & shoda
Tento produkt je přírodní materiál; variace mezi šaržemi je normální. Používejte v souladu s platnými pokyny IFRA (kde relevantní) a místními předpisy. Nejsou zde žádná terapeutická tvrzení.
Myristica fragrans in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderMletý muškátový oříšek - Jaiphal - Myristica fragransfrom €29,89/kg
Essential oilMuškátový olej - Myristica fragransfrom €43,17/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z muškátového oříšku – Myristica fragransfrom €55,18/kg
Oil-soluble extractExtrakt z muškátového květu rozpustný v oleji – Myristica fragransfrom €42,37/kg
Aged botanical oilMuškátový oříšek — 90 dní zrající botanický olejfrom €256,80/kg
Aged botanical oilMuškátový květ — 90 dní stařený botanický olejfrom €256,80/kg
Essential oilČerný pepř CO2 olej - Piper nigrumfrom €837,59/kg
Essential oilČerný pepř CO2 olej - Piper nigrumfrom €888,19/kg