Skip to content
Free EU shipping on orders over €699
TDS & SDS downloads · COA with every order
Pack sizes from 225 g to 25 kg
Quick order
Request a COA
Contact sales
Menu
The
Wholesaler
Co
Search
Quick order
Account
€0,00 · 0 items
€699 more for free EU shipping
Uddrag
Olieopløselige ekstrakter
Jojoba
Argan
Søde mandler
Abrikos
Sesamfrø
Fraktioneret kokosolie
Moringa
Risklid
Farvetidsel
Solsikke
Uddrag
Pulverekstrakter
CO2-ekstrakter
Standardiserede ekstrakter
Vandopløselig
Glycerin
Propylenglykol
View all uddrag →
Not sure which form you need?
Oil-soluble for creams and oils, glycerin or water-soluble for toners and gels, powder for capsules and food.
Browse the botanical dictionary →
Olier
Infunderede olier
Kokosnød
Jojoba
Oliven
Sesamfrø
Solsikke
Olier
Æteriske olier
Bæreolier
Lagrede infunderede olier
Absolutter
Hydrolater
Smør og voksarter
View all olier →
Not sure which form you need?
Oil-soluble for creams and oils, glycerin or water-soluble for toners and gels, powder for capsules and food.
Browse the botanical dictionary →
Pulvere
Pulvere
Urter og tørrede varer
Spraytørret
Frysetørret
Frugtpulvere
Grøntsagspulvere
Krydderipulvere
View all pulvere →
Not sure which form you need?
Oil-soluble for creams and oils, glycerin or water-soluble for toners and gels, powder for capsules and food.
Browse the botanical dictionary →
Shop efter anvendelsesområde
Kosmetik og personlig pleje
Hudpleje
Hårpleje
Naturlig hårfarve
Sæbe og bad
Parfumkunst og duft
Eksfolieringsprodukter
Hjem & håndværk
Stearinlys og duft til hjemmet
Røgelse og ritualer
Naturlig rengøring
Mad og drikkevarer
Urtete og infusioner
Kulinariske planter
Funktionel mad
Kosttilskud
Aktive ingredienser i kosttilskud
Shop efter anvendelsesområde
View all shop efter anvendelsesområde →
Not sure which form you need?
Oil-soluble for creams and oils, glycerin or water-soluble for toners and gels, powder for capsules and food.
Browse the botanical dictionary →
Shop efter botanik
Shop efter botanik
Gennemse alle botaniske produkter
Ashwagandha
Gurkemeje
Indisk stikkelsbær
Neem
Moringa
Brahmi
Shatavari
Hibiscus
hellig basilikum
Gotu kola
Lakrids
Bukkehornsfrø
View all shop efter botanik →
Not sure which form you need?
Oil-soluble for creams and oils, glycerin or water-soluble for toners and gels, powder for capsules and food.
Browse the botanical dictionary →
Shilajit
Botanical dictionary
Bulk & custom quotes →
The
Wholesaler
Co
Uddrag
View all
Pulverekstrakter
CO2-ekstrakter
Standardiserede ekstrakter
Vandopløselig
Glycerin
Propylenglykol
Olieopløselige ekstrakter
Jojoba
Argan
Søde mandler
Abrikos
Sesamfrø
Fraktioneret kokosolie
Moringa
Risklid
Farvetidsel
Solsikke
Olier
View all
Æteriske olier
Bæreolier
Infunderede olier
Kokosnød
Jojoba
Oliven
Sesamfrø
Solsikke
Lagrede infunderede olier
Absolutter
Hydrolater
Smør og voksarter
Pulvere
View all
Urter og tørrede varer
Spraytørret
Frysetørret
Frugtpulvere
Grøntsagspulvere
Krydderipulvere
Shop efter anvendelsesområde
View all
Kosmetik og personlig pleje
Hudpleje
Hårpleje
Naturlig hårfarve
Sæbe og bad
Parfumkunst og duft
Eksfolieringsprodukter
Hjem & håndværk
Stearinlys og duft til hjemmet
Røgelse og ritualer
Naturlig rengøring
Mad og drikkevarer
Urtete og infusioner
Kulinariske planter
Funktionel mad
Kosttilskud
Aktive ingredienser i kosttilskud
Shop efter botanik
View all
Gennemse alle botaniske produkter
Ashwagandha
Gurkemeje
Indisk stikkelsbær
Neem
Moringa
Brahmi
Shatavari
Hibiscus
hellig basilikum
Gotu kola
Lakrids
Bukkehornsfrø
Shilajit
Botanical dictionary
Quick order
Bulk & custom quotes
Sign in
Email
Password
Sign in
Forgot your password?
Reset your password
Email
Send reset link
New trade customer?
Create an account
for faster reordering and order history.