Gratis EU-fragt på ordrer over 699 € Download af TDS og SDS · COA med hver ordrePakningsstørrelser fra 225 g til 25 kg

Blå lotus (Nymphaea nouchali)

Nymphaea nouchali (Nymphaeaceae), almindeligvis kendt som blå lotus, blå åkande, blå lotusblomst. Også kendt som সাদা শাপলা, வெள்ளை அல்லி. Plantedel, der indgår i vores sortiment: blomst. Fås som oliebaseret ekstrakt, lagret botanisk olie, olieudtræk, urtepulver, vandopløseligt ekstrakt, ekstraktpulver.

INCI: Nymphaea Caerulea Flower Extract, Nymphaea Stellata Flower Powder, Nymphaea Nouchali Extract

Add €699,00 more for free EU shipping. One 5 kg pack of most extracts gets you there.
10 products
ProductPriceBest per kgAdd to cart
Blå Lotusblomstpulver - Nymphaea caerulea
Herbal powderNymphaea nouchali
€28,79
1 kg
€18,94/kg
Spar 34%
Blå Lotusblomstekstrakt - Nymphaea caerulea
Extract powderNymphaea nouchali
€47,78
1 kg
€29,75/kg
Spar 38%
Blå Lotusblomst Vandopløseligt Ekstrakt - Nymphaea caerulea
Water-soluble extractNymphaea nouchali
€49,24
1 kg
€24,64/kg
Spar 50%
€66,92
1 kg, from
€42,37/kg
Spar 37%
Blå lotusblomst PG-ekstrakt - Nymphaea caerulea
Propylene glycol extract2 carriersNymphaea nouchali
€91,59
1 kg, from
€48,24/kg
Spar 47%
Rose + Blå lotus — 90-dages lagret botanisk olie
Aged botanical oilRosa damascena, Nymphaea nouchali
€277,76
1 kg
€218,71/kg
Spar 21%
Blå lotus — 60-dages lagret botanisk olie
Aged botanical oilNymphaea nouchali
€321,42
1 kg
€253,09/kg
Spar 21%
€4.819,64
1 kg
€3.794,99/kg
Spar 21%
Blå lotusblomst glycerinekstrakt - Nymphaea caerulea
Glycerin extract2 carriersNymphaea nouchali
€97,43
1 kg, from
€50,68/kg
Spar 48%
Blå Lotusblomst Olie - Nymphaea caerulea
Infused oil5 carriersNymphaea nouchali
€107,66
1 kg, from
€57,20/kg
Spar 47%
Showing 1–10 of 10
Ordering more than 25 kg, or need a COA first?Send us your list and quantities for a bulk quote, or ask for a COA before you order. TDS and SDS download from each product page.
Contact sales