Free EU shipping on orders over €699 COA, MSDS & TDS available on requestPack sizes from 225 g to 25 kg
Akarkara Glycerinekstrakt - Anacyclus Pyrethrum
Glycerin extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Akarkara Glycerinekstrakt - Anacyclus Pyrethrum

Anacyclus pyrethrum · Asteraceae · Botanical profile

Størrelse
DocumentsCOA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.

Specifications

Botanical name
Anacyclus pyrethrum · profile
Family
Asteraceae
Common names
Akarkara Asli, Akarkara Irani, Pellitory Root, Akarkara, Pellitory, Akkalkara
Synonyms
Anacyclus depressus, Anacyclus freynii, Anacyclus officinarum, Anacyclus pseudopyrethrum, Anacyclus pulcher
Plant part
Root
Form
Glycerin extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Glycerin, Water
INCI
Glycerin, Aqua, Anacyclus Pyrethrum Root Extract
CAS
56-81-5, 7732-18-5, 84787-64-4
EC
200-289-5, 231-791-2, 284-105-9
CosIng ID
34040, 92472, 54452
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
59762-GLY-ANPYR-225G
Documents
COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.

Product details

Almindeligt navn: Akarkara Irani, Akarkara Asli, Anacyclus Pyrethrum, Pellitorod

Botanisk navn:Anacyclus Pyrethrum

Produkt: Akarkara Glyserinekstrakt

Anvendt del: Rod

Opløsningsmiddel: Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)

Fortyndingsmiddel: Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)

Urt/Opløsningsmiddel-forhold: 1:5 (v/v)

Form: Glyserit Botanisk ekstrakt (væske)

INCI: Glycerin, Aqua, Anacyclus Pyrethrum Extract

CAS: Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (komplekst blanding)

Aktive indholdsstoffer (fytokemikalier): alkylamider (såsom pellitorin og anacyclin), æteriske olier, sesamin, isobutylamider og polyacetylenProduktet er vegetarisk

Oprindelsesland: Indien

Opbevaring: Opbevares køligt og tørt