Amaltas Blomsterolie Opløseligt Ekstrakt - Cassia Fistula
Shipping at Check Out
Almindeligt navn : Amaltas, Golden shower, purging cassia, Indian laburnum
Botanisk navn: Cassia Fistula
Produkt : Cassia Fistula Blomsterolie Opløselig Ekstrakt
Tilgængelig form: Væske
Del brugt : Blomst
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) : anthraquinoner (såsom rhein, emodin og chrysophanol), flavonoider (som kaempferol og quercetin), sennosider, tanniner, glykosider og phenolsyrer.
Produktet er Vegetarisk
Country of Origin: Indien
Opbevaring : Opbevares køligt og tørt
Opløselighed: 100% olieopløselig
Kvalitet: Kosmetisk
Urt/Base-forhold: 1:5/1:10 (v/v)
w = Vægt
Baseolier: Kokos/Sesam/Jojoba
Anvendelser af olieopløselige ekstrakter: Almindeligt brugt i kosmetiske olier til hud- og hårnæring.