Apamarg Rod Glycerinekstrakt - Achyranthes Aspera
Achyranthes aspera · Amaranthaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Achyranthes aspera · profile
- Family
- Amaranthaceae
- Common names
- Apamarg, Chirchita, Apamarg Seeds, Latjira Beej, Uttareni Seeds, Latjira
- Indian names
- अघाड़ा, उल्टा कांटा, चिरचिटा, चिरचिरा, लटजीरा, अपामार्ग
- Synonyms
- Achyranthes acuminata, Achyranthes asperoides, Achyranthes australis, Achyranthes canescens, Achyranthes daito-insularis, Achyranthes ellipticifolia
- Plant part
- Root
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Achyranthes Aspera Root Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 69647-GLY-ACASP-225G
- Documents
- TDS og SDS kan downloades som PDF på alle produktsider. COA følger med hver ordre og fås efter anmodning.
Product details
Kendt som: Apamarg, Latjira, Chirchita, Latjeera, Achyranthes Aspera
Botanisk: Achyranthes aspera
Produkt: Apamarg Rod Glycerinekstrakt
Opløsningsmiddel: Vegetabilsk glycerin (USP/Pharma kvalitet)
Fortyndingsmiddel: Renset vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel-forhold: 1:4 (v/v)
Form: Glycerit Botanisk ekstrakt (væske)
INCI: Glycerin, Aqua, Achyranthes aspera Rod ekstrakt
CAS: Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk ekstrakt (komplekst blanding)
Anvendt del: Rod
Aktive indholdsstoffer: alkaloider (såsom achyranthin), saponiner, flavonoider, tanniner, fenoliske forbindelser og glykosider.
Særpræg: Original, ren og naturlig. Ingen kunstige farvestoffer. Fri for skadelige kemikalier, pesticider og uden tilsætningsstoffer.
Produktet er vegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt
Achyranthes aspera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractApamargfrøolieopløseligt ekstrakt – Achyranthes asperafrom €21,23/kg
Oil-soluble extractApamargroddeolieopløseligt ekstrakt – Achyranthes asperafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractApamarg Frø PG Ekstrakt - Achyranthes asperafrom €37,71/kg
Propylene glycol extractApamarg Rod PG Ekstrakt - Achyranthes Asperafrom €37,71/kg
Glycerin extractApamarg Frø Glycerinekstrakt - Achyranthes asperafrom €39,64/kg
Extract pasteApamarg CO2-ekstrakt - Achyranthes Asperafrom €210,39/kg
Water-soluble extractApamarg Rod Vandopløseligt Uddrag - Achyranthes Asperafrom €17,28/kg
Extract powderApamarg Rodekstrakt - Achyranthes Asperafrom €14,89/kg