Free EU shipping on orders over €699 TDS & SDS downloads · COA with every orderPack sizes from 225 g to 25 kg
Argan Oil - Argania spinosa Product vendor
Carrier oilOil-solubleOrigin: MoroccoINCI listed in EU CosIng

Arganolie - Argania spinosa

Sideroxylon spinosum · Sapotaceae · Botanical profile

Størrelse
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Sideroxylon spinosum · profile
Family
Sapotaceae
Common names
Argania, Argan
Synonyms
Argania spinosa, Sideroxylon argan
Form
Carrier oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Argania Spinosa Kernel Oil
CAS
223747-87-3, 299184-75-1
CosIng ID
54495
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare
Country of origin
Morocco
SKU
35955-OIL-ARSPI-100G
Documents
TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.

Product details

Kendt som :  Argania, Argan, Argania spinosa

Botanisk navn : Argania spinosa

Produktform : Olie

Produktkategori : Bæreolie

Er den raffineret? Nej

Er den fødevarekvalitet? Ja

Udvindingsmetode : Koldpresset

Ingrediens : Arganfrugt

Særlige egenskaber: Ingen kunstige farvestoffer, frisk & ren. Fri for skadelige kemikalier, sprøjtegifte & uden tilsætningsstoffer.  

100% ren og ægte produkt

Emballeret under mest hygiejniske forhold

Produktet er Vegetarisk

Oprindelsesland: Marokko

Opbevaring : Opbevares køligt og tørt, væk fra fugt og direkte sollys. 

Stofnavn Kemisk klasse Omtrentlig procent (%)
Sundhedsmæssige fordele/egenskaber
Oliecsyre Enkeltumættet fedtsyre 43-49%
Forbedrer hudens fugtighed, hjertehelbred, betændelseshæmmende
Linolsyre Flerumættet fedtsyre 29-36%
Støtter hudens barriere, betændelseshæmmende
Palmitinsyre Mættet fedtsyre 11-15%
Hudplejende, giver struktur og fugt
Stearinsyre Mættet fedtsyre 4-7%
Fugtgivende, hudplejende
Tocopheroler (Vitamin E) Antioxidant 0,2-0,9%
Antioxidant, beskytter huden mod frie radikaler
Squalen Terpenoid Små mængder
Hudfugtighed, antioxidant, mod aldring
Fytosteroler Plante-steroler Små mængder
Forbedrer hudens elasticitet, betændelseshæmmende