Ingredient Specification
- Product form
- Glycerin extracts
- Declared botanical name
- Embelia ribes
- Plant part
- Seed
- Declared origin
- India
- Declared INCI
- Glycerin, Aqua, Embelia ribes Seed Extract
- Storage
- Store in cool and dry place
Baibadang Glycerinekstrakt - Embelia ribes
€3900 EUR
Fragt ved betaling
Beskrivelse
Botanisk navn:Embelia ribes
Produkt: Baibadang Frø Glycerin Ekstrakt
Anvendt del: Frø
Opløsningsmiddel: Vegetabilsk Glycerin (USP/Pharma Kvalitet)
Fortyndingsmiddel: Renset Vand (Glycerin:Vand 75:25)
Urt/Opløsningsmiddel Forhold: 1:3 (v/v)
Form: Glycerit Botanisk Ekstrakt (Væske)
INCI: Glycerin, Aqua, Embelia ribes Frø Ekstrakt
CAS: Glycerin (56-81-5), Vand (7732-18-5), Botanisk Ekstrakt (Komplekst blanding)
Aktive indholdsstoffer (Fytokemikalier): Embelin
Almindeligt navn: Vidanga, Baibadang, Vaivadang Black, Embelia Ribes, Falsk sort peber, Hvidblomstret Embelia, Vai Vidang, Vayuvilamgam, Vavding
Produktet erVegetarisk
Oprindelsesland: Indien
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt